• Oncologienetwerk Zwijndrecht H.I.Ambacht

  In Nederland krijgen jaarlijks ongeveer 100.000 mensen de diagnose kanker. De gevolgen van een behandeling voor kanker zijn veelal groot en geven beperkingen voor kortere of langere duur.

  Wij , een enthousiast team professionals , bieden u hulp dicht bij huis , zorg voor u , zorg op maat.

  Naar de site
 • Nederlandse Hartstichting

  De Hartstichting strijdt tegen hart- en vaatziekten. Het aantal sterfgevallen en patiënten moet omlaag. Hiertoe investeert de Hartstichting in wetenschappelijk onderzoek, voorlichting en patiëntenzorg. Ongeveer 50% van het geld gaat naar onderzoek.

  Naar de site
 • Nederlandse Vereniging van Diëtisten

  De Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD) is de beroeps- en belangenvereniging van de Nederlandse diëtist. De NVD stelt zich tot doel om de diëtist te positioneren en te profileren als dé specialist op het gebied van voeding en gedrag in relatie tot ziekte en gezondheid.

  De NVD is er voor alle diëtisten: intra- en extramuraal werkend, met een eigen praktijk en in loondienst, gespecialiseerd en generalist, in de gezondheidszorg, de industrie, het onderwijs en in de onderzoekswereld. De NVD telt momenteel ongeveer 2.800 leden. Van alle werkzame diëtisten is circa 80 procent bij de NVD aangesloten.

  Naar de site
 • Nierstichting Nederland

  De Nierstichting inspireert en stimuleert mensen om alles op alles te zetten voor een toekomst met zo weinig mogelijk nierziekten en een betere toekomst voor nierpatiënten. We willen voor alle nierpatiënten de omstandigheden creëren dat ze volwaardig kunnen participeren in de samenleving. Door in te zetten op het verhogen van het aantal transplantaties, waardoor nierpatiënten minder lang op een donornier hoeven te wachten.

  Naar de site
 • Nederlands Visbureau

  De lekkerste visrecepten, maar ook antwoord op vragen als: Wat maakt vis nu eigenlijk gezond? Kan ik in de toekomst nog wel vis eten? Is kweekvis wel verantwoord?

  Naar de site
 • Stichting Anorexia en Boulimia Nervosa

  Op deze pagina’s wordt informatie gegeven over alle aspecten van deze ziektes. Er wordt ingegaan op de belangrijkste kenmerken, de lichamelijke en sociale gevolgen, de mogelijke oorzaken en de verschillende behandelingsvormen.

  Naar de site
 • Stichting Voedselallergie

  Al meer dan 25 jaar zijn we een patiëntenorganisatie voor mensen met allergische, maar ook met niet-allergische overgevoeligheid. Wetenschappelijke ontwikkelingen volgen we op de voet. Want met goede informatie en handige tips kun je prima leven met voedselallergie.

  Naar de site
 • Vitamine informatiebureau

  Vitamines en mineralen zijn onmisbaar voor een goede gezondheid en het is dus belangrijk om te weten wat ze precies doen, waar ze in zitten en hoeveel je nodig hebt.

  Het Vitamine Informatie Bureau maakt je wegwijs. We houden je op de hoogte van de actualiteiten, vertellen over nieuw wetenschappelijk onderzoek en geven adviezen over voeding, leefstijl en supplementen.

  Naar de site
 • Voorlichtingsbureau Brood

  Voor alle informatie over brood.

  Naar de site
 • Voorlichtingsbureau Margarine, Vetten en Oliën

  Voeding en gezondheid blijft een van de thema’s  waar  MVO zich op zal richten. Het maken van  voorlichtingsmaterialen en het uitvoeren van  campagnes is een van de taken van de nieuwe organisatie. Ook  duurzaamheid is een belangrijk thema.  Daarbij gaat het om het toepassen van duurzame grondstoffen en  om  energiezuinige processen. Ook zet de organisatie zich in voor voedsel- en diervoederveiligheid.

  Naar de site
 • Voorlichtingsbureau Vlees

  www.vlees.nl is het crossmediale en interactieve communicatieplatform van de stichting Vlees.nl, en is een initiatief van de Nederlandse vleessector.

  De stichting stelt zich ten doel het bevorderen van het imago van Nederlands (rood) vlees en de productie daarvan.
  Dit gebeurt met name door het beschikbaar stellen en verstrekken van informatie over varkensvlees, rundvlees, kalfsvlees en lamsvlees (en de productie daarvan), op eigen initiatief en in reactie op vragen.

  Naar de site
 • BreakFast Run Hendrik-Ido-Ambacht

  Wij organiseren sinds 2006 ieder jaar op Koninginnedag de Breakfast Run. Dit unieke sportieve evenement met honderden deelnemers trekt lopers uit alle delen van Nederland!

  De Breakfast Run is een sfeervolle loop met een parcours dwars door Hendrik-Ido-Ambacht en de finish in het hart van het dorp. Een uniek evenement vanwege z’n vroege start ‘s morgens om zes uur en de gratis deelname aan het Oranje ontbijtbuffet vanaf half acht.

  Naar de site
 • Huisartspraktijk van de Walle

  J.G.J. van de Walle
  De Lus 12
  3333 AX Zwijndrecht

  Naar de site
 • Compleet Gluten Vrij

  Het is altijd in meerdere winkels zoeken naar glutenvrije producten.
  In deze winkel in Ridderkerk vind u een ruim assortiment, van beleg tot brood en zelf snacks

  Naar de site
 • Zorgverzekeringwijzer

  Met het vergelijken van uw zorgverzekering kunt u snel en simpel veel geld besparen op de maandelijkse kosten van uw premie. Het vertrouwde gevoel bij uw huidige zorgverzekering kan een reden zijn om deze te behouden. Maar sluit uw huidige zorgverzekering nog wel volledig aan op uw persoonlijke situatie tegen de laagste kosten?

  Naar de site
 • Fodmap dietist

  Wij delen onze kennis en ervaring over het FODMAP dieet. Wij zijn er voor consumenten en zorgprofessionals.

  Naar de site