Mijn naam is Merel Rook. Met veel plezier werk ik binnen het team! Ik ben samen met mijn vriend trotse ouders van 2 zonen.  We gaan er graag op uit met het gezin. Genieten van lekker eten, (berg)wandelingen, leuke activiteiten verzinnen met de kinderen, skieën, bezoeken van theater, afspreken met vrienden en familie zijn dingen die ik het liefst doe.

Mijn motto is gezond genieten. Dit betekent voor mij; een gezonde levensstijl waarin ik geniet van eten, bewegen in een zo goed mogelijke gebalanceerde manier van leven.

De animo voor het vak is bij mij ontstaan door de nieuwsgierigheid hoe je met voeding je gezondheid positief kan beïnvloeden. Tijdens de opleiding Voeding en Diëtetiek kreeg ik al gauw affiniteit met alle facetten van het vak. Hoog in het vaandel staat persoonlijke begeleiding. Ieder mens uniek, en heeft zijn eigen levensstijl gecreëerd, waardoor elk advies specifiek op de persoon afgestemd moet zijn. Met deze inspiratie maak ik graag samen het eetpatroon en eetgedrag inzichtelijk. Zodat de dieetadvisering compleet is, en het nieuwe voedingspatroon zo succesvol is, dat men niet meer in oude gewoonte terugvalt. Mijn doel is om met u een gezonde relatie met voeding te ontwikkelen, waarbij ik handvatten wil bieden om op lange termijn zelf uw voedingspatroon te managen, en gezond te genieten! Ik kan volledig in dienst staan op het gebied van dieetadvisering bij overgewicht, ondergewicht, zwangerschap en grote diversiteit aan ziektebeelden.